CS:GO

Ex-trenér mousesports i přes ESIC ban posiluje Entropiq Prague jako Chief Analyst

Ex-trenér mousesports i přes ESIC ban posiluje Entropiq Prague jako Chief Analyst
20. 9. 2021
  |  

Allan "Rejin" Petersen si po roční pauze od trénování našel nové angažmá v Entropiq Prague, kde se stává hlavním analytikem.

Naposledy Dán jako trenér spolupracoval s mousesports. Po kauze "spectators / coach bug" patřil k jednomu s dlouhodobě zabanovaných trenérů (z 36 měsíců se trest nakonec zkrátil na necelých 20), jak uvedl server sazkaeleague.cz. Poté působil jako manager také v MAD Lions, kde se ale dlouho nezdržel a hledal práci jako analytik.

Už během léta prosakovaly informce o jeho angažmá v Entropiq poté, co byl in-game leader Michal "leckr" Kadlíček konfrontován tímto od analytika Cannieho v pozápasovém rozhovoru. Bez přímé odpovědi. Nyní se však stává oficiálně toto spojení skutečností.



Nový analytik pro českou CS:GO sekci Entropiq navíc žije v Česku, což může ve spoustě věcech dopomoci adaptaci a "souhře" s hráči. Zkušenosti dánskému trenérovi a analytikovi rozhodně nechybí. Nyní jen potřebují samotní hráči jeho rady využít na maximum na samotném serveru.

Po neúspěchu v 1. COOL Lize, kde tým Entropiq Prague mířil za obhajobou přichází další šance na případné zlato v podobě Sazka eLEAGUE nebo Vodafone MČR.

Zdroj úvodní fotografie: win.gg

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.