CS:GO

Evil Geniuses se vylámali na Paquetá Gaming, do Paříže nepoletí ani FalleN s Imperial

Evil Geniuses se vylámali na Paquetá Gaming, do Paříže nepoletí ani FalleN s Imperial
9. 4. 2023
  |  

Před posledním hracím dnem BLAST.tv Paris Major 2023: American RMR přinášíme přehled toho, co se mexickém městě Monterrey odehrálo. Pryč ze hry o BLAST.tv Major je například FalleN s Imperial i Evil Geniuses.

BLAST.tv Paris Major 2023: American RMR se blíží ke svému konci. Už dnes nás čeká poslední kolo swiss formátu a také decider zápas o první místo. V něm si zahrají týmy FURIA a paiN Gaming, které už mají jistotu postupu díky skóre 3:0 ve swiss formátem hrané skupině.

Naopak jistotu, že se do Paříže na historicky poslední Major nepodívají, mají týmy jako Imperial i s brazilskou legendou FalleNem nebo Evil Geniuses, jejichž příběh je více než pozoruhodný. Severoamerická organizace se totiž původně do turnaje ani nekvalifikovala a slot jí spadl do klína po odstoupení jednoho z originálních postupujících do RMR turnaje.

Evil Geniuses přitom nezačali špatně, když si v úvodním zápase poradili s již zmíněnými Imperial Esports, následně však podlehli brazilské jedničce, týmu FURIA, a navíc v dalším BO3 duelu nestačili na tým Paquetá Gaming (1:2).

Dnes večer tak uvidíme na zámořském RMR souboje mezi Complexity a MIBR, Fluxo a Paquetá, respektive Team Liquid a Nouns. Zápasy můžete sledovat od 21:30, respektive od 1:30 středoevropského času.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.