CS:GO

European Pro League Season 10: Entropiq se o grandfinále utkají se Singularity

European Pro League Season 10: Entropiq se o grandfinále utkají se Singularity
17. 9. 2023
  |  

Česká organizace Entropiq vysílá svoji Counter-Strike sekci do boje o grandfinále European Pro League Season 10. Jízdu lower bracket může týmu Entropiq překazit celek Singularity, který ve finále upper bracket padl se Sprout.

Už dnes od 10:00 se fanoušci dočkají souboje mezinárodního rosteru české organizace Entropiq o grandfinále turnaje European Pro League Season 10. Soupeřem bude celek Singularity. Už nyní mají oba týmy jistotu $3,000, za postup inkasuje vítěz $5,000 a celkový vítěz si odnese $11,000. 

Singularity procházeli doposud turnajem bez porážky, když zvládli skupinu "D" pomocí dvou vítězstvích, následně si v upper bracket poradili s Anonymo (2:0), 500 (2:1), ale až ve finále nalezli soupeře, když podlehli německému celku Sprout, mj. také přemožiteli týmu Entropiq (1:2).

Tím, že se Singularity účastní několika turnajů najednou, jejich track record zápasů není nikterak oslnivý, nicméně i tak se jedná o kvalitní celek. I tak by si s ním měli Entropiq poradit a stejně to vidí i bookmakeři. Na vítězství české organizace je vypsán kurz 1,47:1, na soupeře 2,50:1.

Entropiq, kteří se aktuálně nachází na 95. místě světového rankingu HLTV, z posledních 10 zápasů ovládli hned 7 (časový rozptyl do měsíce a půl) a nyní by se mohly posunout v žebříčku i na mapě vnímání Counter-Strike týmů výrazně výš. Vše stojí na postupu do finále a boji v odvetě se Sprout.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.