CS:GO

European Pro League Division 2: ENTERPRISE unikli vyřazení, Entropiq hrají dnes

European Pro League Division 2: ENTERPRISE unikli vyřazení, Entropiq hrají dnes
2. 5. 2023
  |  

Jak se posunul vývoj základních skupin turnaje European Pro League Season 8 Division 2? ENTERPRISE se podařilo utéct z lopaty konce, Entropiq čeká eliminační duel dnes. Přehled přinášíme v článku.

Česko-slovenská sestava ENTERPRISE nastupuje v turnaji European Pro League Division 2 ve skupině "A", kde sice prohrál úvodní zápas s AGO Esports 0:2, nicméně v klíčovém zápase o eliminaci si poradil se Singularity 2:1 a udržel naději na postup do vyřazovací části. Odveta s AGO Esports by měla odehrát 6. května dopoledne. Její vítěz zamíří do play-off.

Podobný osud od počátku potkává také Entropiq ve skupině "B", kde si mezinárodní roster české organizace nedokázal poradit se sYnck, kterým podlehl 1:2 a dnes od 10:00 bude bojovat s NAVI Junior o šanci zůstat v turnaji. Winners Match této skupiny odehrají sYnck a Arcadia.

Dalšími zástupci česko-slovenské scény v turnaji jsou Cryptova a Team Sampi. Celky shodně nastupují ve skupině "C" a dokonce se utkali v úvodním vzájemném duelu. Ten šel lépe právě pro ostravskou organizaci, která zvítězila a postoupila do Winners Match s týmem Viperio. Naopak Sampi budou hrát 4. května od 10:00 s týmem Atlantic. 

 


Zdroj úvodní fotografie: ENTERPRISE Esports 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.