CS:GO

European Nations Cup: Slovensko porazilo favorizovanou Ukrajinu, poté padlo s Rumunskem a nepostoupí

European Nations Cup: Slovensko porazilo favorizovanou Ukrajinu, poté padlo s Rumunskem a nepostoupí
24. 8. 2021
  |  

Dokáže Slovenská reprezentace to, co se výběru Česka nepodařilo? Na tým pod vedením KETUBOR čeká v úterý během skupinové fáze nepříjemná Ukrajina a Rumunsko.

Českému výběru, který společně vybíraly Česká asociace esportu a Asociace gamingových klubů, se nepodařilo včera uspět. První vítězství nad Srbskem bohužel nestačilo, protože boj o semifinále vyhrál nad domácí reprezentací výběr Srbska. Slovensko se dnes pokusí postoupit ze své skupiny nad těžkými soupeři z Ukrajiny a Rumunska.

Jedno je jisté, Slovenská reprezentace se bude muset obejít v základní skupině bez své největší hvězdy. David "frozen" Čerňanský bude případně k dispozici až na play-off ve středu. Nehledě na to má KETUBOR k dispozici velmi silnou šestici hráčů.

Rozdíl mezi výběry Česka a Slovenska je ten, že v případě první reprezentace nebyli k dispozici hráči z ENTERPRISE s odůvodněním, že nejsou členy právě asociace, jak uvedl jeden z moderátorů chatu v rámci vysílání. Právě ve Slovenské reprezentaci se totiž ze zmíněné organizace objeví zkušený Erik "The eLiVe" Sith a talentovaný Matúš "MATYS" Šimko. Sampi posílají reprezentovat Tomáše "system" Zemka a Rudolfa "Rutk0" Kovalčika. Dále výběr doplní Kristián "heikkoL" Garbera a Lukáš "sAvana" Lintner.


14:00 | Slovensko vs. Ukrajina

Výsledek: 16:9


16:00 | Slovensko vs. Rumunsko

Výsledek: 15:19


Přímý přenos obou utkání by měl probíhat na oficiálním kanále Yzone právě od Slovenské asociácie elektronických športov, která zaštiťuje právě tyto aktivity.



 
Zdroj úvodní fotografie: Facebook @SAES.svk

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.