League of Legends

EU Masters: Zástupci Hitpoint ligy končí v play-in se skóre 1:11

EU Masters: Zástupci Hitpoint ligy končí v play-in se skóre 1:11
1. 4. 2021
  |  

SINNERS a eSuba se opět ukázali v Evropě. V play-in stage EU Masters to však nebyla žádná hitparáda.

Zástupci československé League of Legends ligy Hitpoint Masters měli možnost opět porovnat své síly s evropskými týmy. Bohužel play-in jarní části EU Masters eSubě ani SINNERS absolutně nevyšel.

Již první den se s každým dalším zápasem zmenšovaly šance na postup do hlavní fáze turnaje. Přesto tu šance stále byla a hráči si jí byli velmi dobře vědomi.
 
Budeme bojovat
Garp
Top laner SINNERS
Druhý den však pro domácí týmy v konfrontaci s Evropou dopadl další katastrofou. Jediné vítězství z celkově 11 zápasů získala eSuba proti Academy týmu FC Schalke 04, v odvetě však bylo vše opět jinak a přišla demolice od německých sousedů.


Nutno podotknout, že los skupin v play-in skupinách jarní EU Masters vůbec nepřál. Na SINNERS čekali Fnatic Rising, Vitality.Bee a Goskilla. Na aktuální domácí LoL jedničku, tým eSuba, byli připraveni již zmínění FC Schalke 04 Evolution, italský celek Mkers a tým Method2Madness. Všechny záznamy zápasů naleznete na Hitpoint Youtube kanálu.

Nyní nezbývá již než čekat na další cyklus, kdy opět uvidíme, jak se v evropském turnaji utkají domácí celky ze zahraniční konkurenci.

Zdroj úvodní fotky: Facebook @Hitpoint.cz
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.