CS:GO

ESL zveřejňuje osazenstvo a pozvánky na IEM Katowice a ESL Pro League. Nechybí EIQ, ale bez SINNERS

ESL zveřejňuje osazenstvo a pozvánky na IEM Katowice a ESL Pro League. Nechybí EIQ, ale bez SINNERS
24. 12. 2021
  |  

Vánoční dárky v podobě zveřejňování pozvánek a osazenstva nadcházejících velkých turnajů si připravilo ESL. Jak budou vypadat turnaje v Katowicích a ESL Pro League.

Opět po Vánocích přijdou zimní a první jarní měsíce a s nimi také velké přípravy na IEM Katowice 2022. Velkolepý polský turnaj, který bude opět rozdělený na play-in a hlavní stage, už zná značnou část svého osazenstva.

Právě do první části (play-in) jsou pozvány celky na základě ESL Pro Tour Standings, respektive ESL CS:GO World Ranking a také vítěz polského mistrovství, tým Wisla Krakow.
Osazenstvo týmů IEM Katowice 2022 | Zdroj: Twitter @ESL_CounterStrike
Mezi účastníky play-in IEM Katowice 2022 tak nebudou chybět MOUZ, Copenhagen Flames, Entropiq nebo velikáni z FaZe, Astralis a Ninjas in Pyjamas. Celkově půjde o 16 týmů, které se budou prát o postup do skupinové fáze hlavního turnaje, kde je pozvána další osmička týmů včele s NAVI, Gambit a G2 Esports. Možná největším překvapením budiž přímý pozvánka pro FURIA a Team Liquid do této fáze.

EPL 15 se vrací na Maltu

Další sezóna ESL Pro League by se měla (opět) odehrát na Maltě během března a dubna. Nicméně vše s lokalitou opět závisí na pandemické situaci v Evropě.

Zde jsou karty pozvánek rozdány jednoznačně: 14 týmů míří na základě svého partnerství s ESL, další mají sloty z ESEA Premier Season 38 po světě a v neposlední řadě se týmy mohly kvalifikovat pomocí ESL CS:GO World Ranking a také EPL Conference ligy.
Osazenstvo týmů ESL Pro League 15 | Zdroj: Twitter @ESL_CounterStrike
V poslední skupině týmů se objeví Movistar Riders nebo GODSENT a také vítězové ESEA Premier se pokusí vyzvat tier 1 týmy na světě. ESL CS:GO World Ranking vyšle do boje Heroic, Gambit, Virtus.pro a také Entropiq.

Velkolepá show bude s postupem času klepat na dveře a od ledna se máme na co těšit nejen na poli přestupů, ale i výkonů na serveru. Snad brzy také s další tuzemskou stopou.

Zdroj úvodní fotografie: V4FSF 2021

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.