CS:GO

ESL zveřejnilo pozvánky pro Impact League Season 4. Kolik česko-slovenských hráček uvidíme?

ESL zveřejnilo pozvánky pro Impact League Season 4. Kolik česko-slovenských hráček uvidíme?
8. 7. 2023
  |  

ESL Impact League Season 4 postupně dostává své obrysy. Byly zveřejněny také pozvánky napříč jednotlivými regiony, kde budou bojovat pozvané celky i s úspěšnými týmy z kvalifikací. Kdo se v lize objeví?

Prvními pozvanými celky do jednotlivých regionů jsou ty nejlepší z nejlepších female CS:GO týmů. Nechybí světová jednička, která vládne, tým Nigma Galaxy, NAVI Jevelins ani 9 Pandas Fearless a další celky. Vedle toho budou v Evropě k dispozici 4 volné sloty pro otevřené kvalifikace, ty nás čekají už v srpnu. 

Celkově do evropské části Impact League nastoupí 12 celků. Jistotu účasti tak má minimálně slovenská hráčka KAT (Nigma Galaxy), další české a slovenské hráčky mohou zabojovat v kvalifikacích.
Pozvané týmy do ESL Impact League Season 4 | Zdroj: Twitter @DreamHackCSGO
Obdobná je situace v Americe. V severoamerické části soutěže byly pozvány 4 celky (FlyQuest RED, Shimmer, Evil Geniuses Gold, DETONATE) z celkem 8 míst a 4 místa jsou pro týmy z kvalifikací. Podobně je na tom jihoamerická divize, kde byly pozvánky celky B4 Esports, W7M Esports, MIBR a FURIA.

Nejprve se odehrají již zmíněné online soutěže napříč jednotlivými regiony (Evropa, Jižní Amerika, Severní Amerika). Například v Evropě bude bojovat v září a říjnu celkově 12 týmů o prizepool přesahující $9,200, ale z něj si nic neukrojí tři nejlepší celky. Ty totiž postoupí rovnou na finálový turnaj, kde se bude bojovat o celkových $123,000.

Do Valencie, kde se v prosinci v aréně Feria Valencia bude konat DreamHack festival, jehož součástí finálový turnaj ESL Impact League Season 4 bude, dorazí 3 nejlepší celky z Evropy, dva celky ze Severní Ameriky, dva z Jižní Ameriky a jeden z Wildcard kvalifikace. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.