CS:GO

ESL v rámci IEM Fall 2021 přebírá všechny závěrečné RMR série po světě

ESL v rámci IEM Fall 2021 přebírá všechny závěrečné RMR série po světě
19. 8. 2021
  |  

Klíčová fáze sezony z hlediska týmů, které sbírají RMR body (kvalifikace na PGL Major Stockholm) je tady! ESL představilo, jak závěrečná série bude vypadat.

Po nepovedených turnajích a feedbacku hráčů dostává možnost kompletně celou závěrečnou RMR sérii uspořádat velezkušený organizátor ESL. Ten sérii, ve které se rozdává nejvíc bodů ze všech, uspořádá napříč regiony. Ve všech, vyjma Evropy, by mělo jít opět o online turnaj.

Pokud by všechno vyšle dle plánů, tak se v Evropě týmy dočkají druhého offline klání. To první bylo v rámci IEM Cologne 2021, který ovládli hráči Natus Vincere.
Rozpis a časová osa IEM Fall 2021 turnajů v jednotlivých regionech. | Zdroj: intelextrememasters.com
V případě evropské části IEM Fall 2021 se ze 4 otevřených kvalifikací, kterých se bude účastnit i řada domácích týmů, dostane část nejlepších do uzavřené kvalifikace. Z ní na hlavní event posléze 12 nejlepších, ti doplní dalších 12 pozvaných celků na turnaj, jenž se koná od 29. září do 10. října.

Právě zmíněný 10. říjen je datum, kdy bychom na základě bodů měli poznat všechny postupující na PGL Stockholm, který se koná také na podzim tohoto roku. 

Zdroj úvodní fotografie: intelextrememasters.com/season-16/fall

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.