CS:GO
ESL Pro League

SINNERS ztratili dobře rozjetý zápas s OG a ve skupině mají skóre 1:3

SINNERS ztratili dobře rozjetý zápas s OG a ve skupině mají skóre 1:3
25. 8. 2021
  |  

První zápas, který je opravdu o všechno. SINNERS musí bezpodmínečně vyhrát, aby vylepšili svoji pozici ve skupině "B" a nemuseli se okamžitě dívat na výsledky dalších zápasů. Byť v obou případech i ty budou hrát svoji roli.

Situace v ESL Pro League Group B vypadá na drama až do posledních zápasů, které se odehrají ve čtvrtek od 20:00. Ještě předtím se však týmy poperou během 4. hracího dne, kdy na SINNERS čeká vedoucí tým skupiny OG, Virtus.pro jdou na Complexity a G2 se pokusí o první výhru proti forZe.
Další možné scénáře ve skupině "B", které zveřejnil novinář Striker | Zdroj: Twitter @StrikerHLTVorg

Informace o zápase

SINNERS vs. OG


Výsledek:

  • Skóre série - 1:2
    • de_nuke - 22:20 (7:8)
    • de_inferno - 10:16 (9:6)
    • de_mirage - 7:16 (6:9)

Průběh zápasu:

V úvodu první mapy to vypadalo, že se SINNERS poučili z chyb z minulých zápasů a okamžitě se snažily přizpůsobit kolům nákupem lepších zbraní, aby nepřenechávali "zadarmo" kola soupeři. Částečně to vycházelo a český celek hrál celou pvní polovinu s OG vyrovnaně (7:8). Nebýt nešťastné prohry ve 14. kole, mohla polovina dopadnout ještě lépe. Pistol round druhé poloviny však vyhráli OG a díky tomu odskočili na rozdíl několika kol.

SINNERS přesto oplatili porážku ve force buy, snížili nejprve na 8:10 a hned poté na 9:10. Následnou přetahovanou o jednotlivá kola lépe zvládali hráči SINNERS, kteří se dostali do vedení. Posléze se český celek dostal k úvodním mappointům, ale OG hned 3 dokázali odvrátit a poslali první mapu do prodloužení. Tuhý boj se dostal až do druhého prodloužení, kde už byli SINNERS úspěšní a v sérii se dostali do vedení 1:0.

SINNERS začali 2. mapu fantasticky. Sérií několika kol se velmi rychle dostali v úvodu mapy (inferno) do vedení, které s postupem kol navyšovali až do stavu 7:2. Posléze se OG chytli a uhráli dvě kola, na které ale česká jednička okamžitě zareagovala a přetahovanou o první polovinu zvládla v poměru 9:6. Dobrý start od OG do druhé poloviny posléze znamenal srovnání stavu na 9:9, stejně jako přebrání kompletní aktivity a kontroly nad mapou. Bez dalších problémů si došel soupeř českého celku pro vítězství 16:10.

Přišla poslední mapa, která začala hodně divoce a oba týmy, včetně svých fanoušků, si museli připadat jako na horské dráze... Nejprve vedli OG, poté měli úspěšnou sérii kol SINNERS a následně opět OG. První polovina následně skončila stavem 9:6 ve prospěch favorizovaného týmu OG. Druhá polovina už byla tahem na jedinou branku, bohužel tu SINNERS. OG si po vítězství 16:7 připsali další 3 body do tabulky.

Přímý přenos:

Kde sledovat ESL Pro League? Možnosti jsou v podstatě dvě. Český a slovenský stream bude běžet na Twitch kanále PLAYzoneUP a anglické vysílání obstarává ESL CS:GO.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.