CS:GO
ESL Pro League

SINNERS padli s Virtus.pro 0:2 a nastává komplikace v boji o postup

SINNERS padli s Virtus.pro 0:2 a nastává komplikace v boji o postup
24. 8. 2021
  |  

Obávaní Virtus.pro nenaplňují očekávání, trápí se od prvního zápasu a aktuálně jsou se skórem 0:2 na pokraji vyřazení už po základní skupině. Dorazí je zápas se SINNERS?

Virtus.pro ve skupině ESL Pro League zatím prohráli s OG (0:2) a také s forZe (1:2), což výrazně východoevropské sestavě komplikuje vyhlídky na play-off. Na druhé straně SINNERS po nečekané výhře nad G2 Esports padli s Complexity a se skóre 1:1 aktuálně potřebují zvítězit a dostat se před závěrečnými zápasy opět na vítěznou vlnu.

Informace o zápase

SINNERS vs. Virtus.pro


Výsledek:

  • Skóre série - 0:1*
    • de_vertigo - 9:16 (3:12)
    • de_inferno - 11:16 (4:11) 
    • de_ancient - 0:0 (0:0) 

Průběh zápasu:

Začátek jako z hororu. SINNERS se vůbec nevydařil vstup do jejich vlastního picku a po úvodních 7 kolech svítila na jejich scoreboardu 0. Následně dvě kola dali naději na snížení, nicméně VP se velmi rychle vrátili do zaběhlých kolejí, v nichž se jelo v podstatě až do poslední kola první poloviny. Ta skončila s výsledkem 12:3 ve prospěch Virtus.pro. Český celek se ještě pokusil s výsledkem něco udělat, nakonec však pouze snížil náskok soupeře, který si vedení pohlídal a mapu dotáhl do vítězného konce v poměru 16:9.

Přímý přenos:

Kde sledovat ESL Pro League? Možnosti jsou v podstatě dvě. Český a slovenský stream bude běžet na Twitch kanále PLAYzoneUP a anglické vysílání obstarává ESL CS:GO.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport