CS:GO
ESL Pro League

Souhrn: SINNERS padli s Complexity 0:2! ESL Pro League Group B Day 2

Souhrn: SINNERS padli s Complexity 0:2! ESL Pro League Group B Day 2
22. 8. 2021
  |  

Jeden z nesmírně důžitých zápasů pro SINNERS ve skupině B ESL Pro League. Pokud český celek chce pomýšlet na postup, měl by Complexity v sérii zdolat.

Skvělé úvodní vítězství proti G2 Esports namlsalo české a slovenské fanoušky na další zápasy prestižní ESL Pro League. S ohladem na další vývoj ve skupině se zápas s Complexity dá považovat za jeden z nejdůležitějších vůbec.
 

Informace o zápase

SINNERS vs. Complexity


Výsledek:

  • Skóre série - 0:2
    • de_vertigo - 12:16 (6:9)
    • de_nuke - 14:16 (7:8)
    • de_mirage 

Průběh zápasu:

Nepříjemný začátek měli za sebou SINNERS po úvodních kolech Vertiga. Complexity se dostali do brzkého vedení 5:0 a nevypadalo to pro české zástupce vůbec dobře. Snížení a dorovnání poloviny dostavu 6:9 bylo maximem. Také úvod vypadal velmi nadějne pro SINNERS, kteří se nenechali rozhodit ani zaváháním v případě jednoho forcebuye a dokonce vyrovnali průběžný stav na 10:10. Následnou přetahovanou o kola lépe zvládali Complexity, kteří se dokázali dostat do vedení 15:11. V tu chvíli SINNERS kritickou chvíli ještě vítězným 12. kolem odvrátili. To bylo však vše a hned vzápětí se Complexity radovali z vítězství 16:12.
Druhou mapu začal český celek skvěle. Oskarovi svítilo na scoreboardu po 5 odehraných kolech 10 killů a stejně tak rozjezd dalších hráčů byl neskutečný. Complexity následně přebrali otěže a sérií 4 kol se dostali do vedení, které drželi až do poslední třetiny zápasu. Za stavu 13:9 se totiž mašinerie SINNERS rozjela a srovnala krok na 13:13, dokonce šla do vedení 14:13... Nicméně to bylo vše, následná dvě kola patřila Complexity, stejně jako celý zápas.

Přímý přenos:

Kde sledovat ESL Pro League? Možnosti jsou v podstatě dvě. Český a slovenský stream bude běžet na Twitch kanále PLAYzoneUP s komentářem Joshui a Shadyeho a anglické vysílání obstarává ESL CS:GO.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.