CS:GO
ESL Pro League

SINNERS skalpují G2 na poslední mapě 16:9 a berou největší vítězství kariéry!

SINNERS skalpují G2 na poslední mapě 16:9 a berou největší vítězství kariéry!
21. 8. 2021
  |  

Dnes všechno vypukne. ESL Pro League startuje druhou skupinu, kde nebude chybět ani český celek SINNERS. V prvním zápase narazí na 3. tým světa. Celý den budeme pokrývat v tomto článku.

SINNERS proti G2 Esports. Zápas, na který se těší celá domácí scéna otevře dění ve skupině "B" ESL Pro League. Český zástupce v prestižní světové lize vstupuje do celé skupiny jako papírový outsider. Hráči se ale shodují, že bojovat o postup do posledního dne je reálné.
 

Informace o zápase

SINNERS vs. G2 Esports


Výsledek:

  • Skóre série - 2:1
    • de_vertigo 16:11 (5:10)
    • de_inferno 10:16 (5:10)
    • de_mirage 16:9 (11:4)

Průběh zápasu:

SINNERS po rozpačitém začátku začali G2 Esport na úvodní mapě dotahovat. Pohužel po vyrovnaném začátku přišla série kol ve prospěch favorizovaného soupeře a skóre se v polovině zastavilo na výsledku 5:10 v neprospěch domácí jedničky.

Do druhé poloviny Vertiga však SINNERS vstoupili jako znovuzrození a za nepopulární CT stranu dokázali favorizovaného soupeře obrat o klíčová kola a po srovnání na 11:11 se dokonce utrhli k vedení 15:11. Hned úvodní mappoint domácí jednička využila a po sérii 11 kol v řadě se radovala z vítězství na 1. mapě. Skvělým výkonem se prezentoval především NEOFRAG, který se 33 killy patřil k nejlepším hráčům mapy.
Vyrovnaně se jevil také úvod druhé mapy, kterou se stalo Inferno. Nicméně po prvních kolech převzali aktivitu hráči G2 esports, kteří se opět dostali do vedení po půlce 10:5. Tentokrát se již SINNERS na comeback nezmohli a po nepovedených kolech se do trháků dostali G2, kteří nakonec zvítězili 16:10. Rozhoduje Mirage.

Právě na ní začali SINNERS absolutně fantasticky a postupně se dostali až do vedení 9:0! Posléze G2 trochu vystrčili růžky a především zásluhou NiKa se snažili zvrátit nepříjemnou situaci. SINNERS přesto korunovali polovinu výsledkem 11:4. Díky vítězství v pistol round navíc SINNERS vykročili vítězně také do druhé poloviny a rázem naplněná zahrádka Na Květnici v Praze sledovala jízdu za prvními body ve skupině. 

Přímý přenos:

Kde sledovat ESL Pro League? Možností je celá řada. Fanoušci SINNERS se sjíždí Na Květnici v Praze, kde bude promítání, český a slovenský stream bude běžet na Twitch kanále PLAYzoneUP s komentářem Joshui a Shadyeho a anglické vysílání obstarává ESL CS:GO.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.