CS:GO

ESL potvrdilo pozvánky na IEM Dallas. Zároveň startují open kvalifikace. Uspějí domácí zástupci?

ESL potvrdilo pozvánky na IEM Dallas. Zároveň startují open kvalifikace. Uspějí domácí zástupci?
11. 4. 2022
  |  

Kdo se představí na IEM Dallas 2022? ESL potvrdilo pozvánky jak na event, tak do closed kvalifikací. Dostanou šanci také česko-slovenští zástupci?

ESL potvrdilo pozvánky do hlavní fáze turnaje IEM Dallas 2022, stejně tak je jasné, které týmy nemusí procházet skrze open kvalifikace, ale dostaly se rovnou do closed, z níž vzejdou další postupující. 

Do hlavní fáze turnaje se podívají celky FaZe, FURIA, NAVI, Astralis, G2, Heroic, ENCE, NIP, Players a Vitality. Naopak v closed kvalifikace, které jsou rozděleny na jednotlivé regiony, budou v Evropě bojově Movistar Riders, Fnatic, Outsider a Entropiq. V americké části to budou Liquid, Complexity, GODSENT a Evil Geniuses.

V ani jednom z případů se například nedostalo na MOUZ, kteří se tak museli přihlásit do otevřené kvalifikace, ve které uvidíme například také SINNERS. Velké pozdvižení vyvolal také fakt, že ani v jednom seznamů pozvaných týmů nefiguruje australský tým Renegades. První kvalifikace odstartovala dnes od 18:00 a její průběh můžete sledovat zde
Pozvánky do closed kvalifikace IEM Dallas 2022 | Zdroj: Twitter @ESLCS
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.