CS:GO

ESL chystá start Impact League Season 4. Jaké týmy uvidíme v akci a o co se bude hrát?

ESL chystá start Impact League Season 4. Jaké týmy uvidíme v akci a o co se bude hrát?
1. 9. 2023
  |  

Hráčky světově proslulých organizací i méně známých uskupení se chystají na start tří, respektive čtyř, divizí ESL Impact League Season 4 ve čtyřech evropských regionech. Ty nejlepší se v prosinci podívají do španělské Valencie na finálový turnaj, ve kterémem se bude hrát o $123,000. Uvidíme v akci i zástupkyně tuzemské scény?

Do evropské divize ESL Impact obdržely pozvánky 9Pandas Fearless, Aces, BIG EQUIPA, G2 Oya, Guild Esports, NAVI Jevelins, Ninjas in Pyjamas Impact a také Nigma Galaxy Female, tedy nejlepší světový female celek světa, za který nastupuje také slovenská hráčka Katarína "Kat" Vašková. Z kvalifikací proklouzly do evropské divize týmy shinigami, Let Her Cook, YeYo a také Virtus.pro Angels.

Osmičku severoamerických účastníků ESL Impact League tvoří ze známých organizací female celku Evil Geniuses Gold a FlyQuest RED. Dále v listině celků nalezneme Detonate SparX, Shimmer, Totsugeki, Team Karma, FLUFFY AIMERS WHITE a Cherry Bombs, přičemž poslední čtyři týmy vybojovaly účast v otevřených kvalifikacích.

O dva sloty na finálový event ve Valencii se z jihoamerického regionu podívá dvojice týmů. Osmičku účastníků tvoří čtyři týmy z kvalifikací, kterými jsou: DIVINA Female, Ravens, Cafeina a mocreias. Další čtyři jsou pak pozvané přímo: B4 Esports Female, FURIA Esports Fe, MIBR Female a w7m esports Fe.

Další slot na finále ESL Impact League Season 4: Valencia ještě dodá Asie, kde se v říjnu bude hrát kvalifikační turnaj.

Regionální divize ESL Impact startují shodně 13. září a vyvrcholit by měly v závěru října. V každém regionu se rozdá okolo $9,000 a také půjde o zmíněné sloty na vrcholovou akci letošního roku pro hráčky Counter-Strike.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @DreamHackCSGO

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.