CS:GO

ESL Challenger Melbourne: OG vybouchli s čínskými Wings Up a v turnaji končí

ESL Challenger Melbourne: OG vybouchli s čínskými Wings Up a v turnaji končí
3. 9. 2022
  |  

Nepovedený zápas mohli k snídani sledovat středoevropští fanoušci organizace O2 Esports. Jejich oblíbení hráči totiž na turnaji ESL Challenger Melbourne nezvládli Decider Match ve skupině "A" s čínskými Wings Up a končí.

Ani 43 killů ruského hráče Abdula "degster" Gasanova nestačilo OG Esports na vítězství v zápase s čínským týmem Wings Up. Decider zápas skupiny "A" na turnaji ESL Challenger Melbourne tak má překvapivého vítěze. 

OG Esports se v první polovině úvodní mapy (de_inferno) podařilo dostat vývoj pod kontrolu a tým se dostal do vedení 9:6. Následně však ve druhé půli za T-side strádal, čehož výsledkem bylo pouhý zisk 4 kol a porážka 13:16.

Druhá mapa obraz hry příliš nezměnila. Fantasticky hrající Wings Up nepouštěli favorita do trháku a po vyrovnaném stavu v první půli zvládl tým opět kritickou koncovku 16:13, čímž korunoval vítězství 2:0.

Pro OG Esports tak jde o předčasný konec na turnaji, kde Evropané patřili k jedněm z favoritů na celkový triumf. Bohužel však již končí po skupinové fázi.

OG Esports vs. Wings Up

Výsledek - 0:2
  • de_inferno 13:16 (9:6)
  • de_ancient 13:16 (7:8)
  • de_mirage

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.