CS:GO

ESL Challenger League: SINNERS vyzvou K23 v přímém souboji o udržení

ESL Challenger League: SINNERS vyzvou K23 v přímém souboji o udržení
21. 11. 2022
  |  

V úterý večer se SINNERS postaví do dalšího zápasu v ESL Challenger League, tentokrát proti ruské sestavě K23. Důležitost zápasu zvyšuje fakt, že poražený souboje padá do baráže.

V roli kurzového favorita s aktuální hodnotou na vítězství 1,72:1 nastoupí SINNERS už v úterý večer do utkání s ruským celkem K23. Jeho vítěz si zajistí pokračování bojů v Lower Bracket Play-off ESL Challenger League a s největší pravděpodobností se také vyhne baráži.

Slušně rozjeté SINNERS v závěru sezony zastavilo jednak zranění Jindřicha "ZEDKO" Chyby, za kterého nastupuje Tomáš "tomkeejs" Tomka, ale také skvěle rozjetý zápas s Movistar Riders ve 2. kole Upper Bracket, který nakonec tým z Pyrenejského poloostrova dokázal otočit. 

V posledních dvouch dnech pak SINNERS bojovali v play-off European Development Championship 6, kde se jim podařilo přes BLUEYJAYS projít do semifinále. Tam však bohužel stopku vystavili Copenhagen Flames a na SINNERS zůstalo pouze 3. - 4. místo. Dánský celek si nakonec ve finále vyšlápnul i na K23, tedy úterního soupeře SINNERS.

Kromě stříbra ze zmíněného turnaje došla soupiska K23 také do semifinále CCT Central Europe Series 3 a v posledních týdnech se jeví ve velmi dobré formě. Na SINNERS v úterý od 19:00 nečeká jednoduchý úkol.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.