CS:GO

ESL Challenger League: SINNERS překonali 1shot a jedna výhra je dělí od udržení

ESL Challenger League: SINNERS překonali 1shot a jedna výhra je dělí od udržení
6. 4. 2022
  |  

SINNERS rozjeli baráž ESL Challenger League takřka dokonale a po dvou zápasech stojí před jediným cílem. Z maximálně dvou zápasů vytěžit jednu výhru.

Česká jednička se krok za krokem přibližuje udržení přes baráž v rámci ESL Challenger League. Po dvou vítězných zápasech jsou kostky vrženy jednoduše: V jednom ze dvou zápasů musejí SINNERS zvítězit a udrží se. 

V zápase s východoevropským týmem 1shot dokázali SINNERS ovládnout poměrně jednoznačně první mapu, na které si od začátku vypracovali solidní náskok. O ten sice téměř v polovině utkání přišli, přesto však dokráčeli k vítězství v poměru 16:8. 

Na druhé mapě (de_mirage) se český celek dostal do vedení 10:5 za CT stranu, ale ani to nestačilo na její zisk. 1shot postupně vývoj otáčeli a dočkali se vítězství po 29 odehraných kolech. 
Třetí mapa přinesla další strhující podívanou. SINNERS vedli v polovině 13:2 a jasně směřovali za vítězstvím, které je posléze velmi blízko přiblížilo k záchraně. Po změně stran se 1shot opět rozehráli a velmi znepříjemnili fungování českého celku. Ten dokázal uspět až v samotném závěru, kdy zlomil odpor ruského soupeře. 

Skvělým výkonem se prezentoval zejména sniper David "forsyy" Bílý, který si během série připsal 73 killů a 98,1 ADR. Jen o trochu míň zaznamenal Adam "NEOFRAG" Zouhar. SINNERS budou potřebovat přesnou mušku i ´dnes, kdy je čeká první zápas o postup, tentokrát s dánskými Copenhagen Flames.

1shot vs. SINNERS

Výsledek - 1:2
  • de_vertigo 8:16 (7:8)
  • de_mirage 16:13 (5:10)
  • de_inferno 12:16 (2:13)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.