CS:GO

ESL Challenger League: SINNERS padli s 22. týmem světa a čeká je boj o záchranu

ESL Challenger League: SINNERS padli s 22. týmem světa a čeká je boj o záchranu
8. 3. 2022
  |  

Těžký večerní zápas za sebou mají SINNERS. V rámci skupinové fáze ESL Challenger League český celek nedokázal porazit SKADE a v evropské soutěži je čeká boj o záchranu.

Na úvodní mapě dominoval český celek, který ovládl úvodní polovinu 8:7 a svůj výkon po výměně stran ještě gradoval. Po 24 kolech bylo hotovo a SINNERS zvítězili 16:8. SKADE tedy uhráli za T-side na mapě de_inferno pouze jediné kolo.

V rámci druhé mapy mohli fanoušci sledovat úplně jiný obraz hry. SKADE diktovali tempo a v polovině mapy Overpass, kde začínali za útočící stranu, vedli už 11:4 a s českým týmem to vypadalo bledě. SINNERS se přesto nevzdali a dokázali sérií spousty kol snížit. Bohužel pro české fanoušky se snaha o comeback zastavila ve 30. kole, v tu chvíli Bulhaři dokázali udeřit a zvítězili 16:14.

Velmi vyrovnaný průběh nabídla i poslední mapa důležité séri. SINNERS byli ve vedení, které eskalovalo výsledkem 9:6 po 15 odehraných kolech. Posléze se však SKADE vrátili zpět do hry a během druhé půle vývoj otočili. SINNERS nedokázali za útočící stranu vyzrát na bránící Bulhary, kteří zvítězili 16:13 a slavili vítězství 2:1.

SKADE tak budou stále bojovat o postup, SINNERS čeká podle všech informací boj o záchranu v ESL Challenger League v baráži s týmy z ESEA Advanced.

SINNERS vs. SKADE

Výsledek - 1:2
  • de_inferno 16:8 (8:7)
  • de_overpass 14:16 (4:11)
  • de_mirage 13:16 (9:6)




Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.