CS:GO

ESL Challenger League: SINNERS otevřou 42. sezonu bitvou s HEET

ESL Challenger League: SINNERS otevřou 42. sezonu bitvou s HEET
21. 9. 2022
  |  

Zas a znovu! SINNERS se pokusí v prestižní ESL Challenger League projít skrze skupinovou fázi do play-off, ve kterém se dá bojovat o postup do ESL struktur. Dnes začíná cesta zápasem s HEET.

Francouzský celek HEET, který bude v roli kurzového favorita, je prvním soupeřem česko-slovenské sestavě SINNERS na cestě za vyřazovací částí ESL Challenger League Season 42. Soupeř česko-slovenské jedničky má aktuálně výrazně lepší formu a také vzájemnou bilanci se zástupci domácí scény.

Velkou hvězdou HEET je třicetiletý Audric "JACKZ" Jug, který v létě přestoupil z G2 Esports. Nyní se s dvacátýmčtvrtým týmem světového žebříčku pokouší udržet v popředí a prosadit nejen na tier2 scéně.

Kromě HEET a SINNERS jsou ve skupině také makedonští hráči BLUEJAYS, kteří si v úvodním zápase poradili s Finest v poměru 2:0. Tím, že se skupina hraje GSL formátem, vítěz dnešního souboje, který startuje v 19:00, narazí na BLUEJAYS, poražený na zmíněné Finest

Celkový vítěz 42. sezony ESL Challenger League is odnese $20,000 a také postup do ESL Pro League Season 17 Conference. Držíme palce.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.