CS:GO

ESL Challenger League: SINNERS jdou do 41. sezony. Uspějí ve skupině B?

ESL Challenger League: SINNERS jdou do 41. sezony. Uspějí ve skupině B?
3. 5. 2022
  |  

Už ve středu startuje další sezona ESL Challenger League, respektive skupina "B", v níž se nachází také SINNERS. Soupeři budou týmy Finest, Entropiq a ECSTATIC. Jak vypadá rozpis zápasů?

Poslední ročník ESL Challenger League se SINNERS vůbec nevydařil a česká jednička musela bojovat o příslušnost v lize v baráži. Nyní však přichází další šance na to projit skupinou úspěšně a opět bojovat o ESL Challenger League.

Pozměněný formát přinese i v tomto ročníku skupinu hranou GSL formátem. V úvodním duelu bude český celek čekat dánský tým ECSTATIC. S týmem mají hráči SINNERS pozitivní bilanci, ovšem poslední zápas společně oba týmy odehrály v prosinci v rámci ESL Challenger Anaheim 2022. 

První zápas na SINNERS čeká už zítra (středa) od 19:00. Souběžně hrané utkání nabídne souboj mezi Finest a Entropiq. V GSL formátu se následně střetnou vítězové o první místo ve skupině a poražení o eliminací. Vítěz zápasu poražených poté vyzve poraženého z Winners Match o druhý a poslední slot v play-off. 

Soupeři SINNERS jsou jednoznačně hratelní a pokud by se českému týmu povedlo předvádět výkony jako v Rumunsku na RMR kvalifikaci, mohli bychom se dočkat také postupu do play-off.

Přímý přenos zápasu by měl vysílat portál PLAYzoneCZ, případně také samotní SINNERS na svém Twitch kanále.


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.