CS:GO

ESL Challenger League: Nešťastný start SINNERS. Český tým prohrál s Finest a musí bojovat o záchranu

ESL Challenger League: Nešťastný start SINNERS. Český tým prohrál s Finest a musí bojovat o záchranu
7. 3. 2022
  |  

Velmi nešťastný start poslední skupiny ESL Challenger League Season zažívají SINNERS. Po dnešní porážce s Finest se musí český celek popasovat s elimination, případně decider zápasu, aby zabojoval o postup a vyhnul se pádu do ESEA Advanced.

Úvodní zápas  ESL Challenger League S40 Group D z pohledu českých fanoušků začal nejhůře jak mohl. Porážka SINNERS odstartovala v souboji s Finest už na úvodní mapě (de_mirage), kde diktovali tempo soupeřící Finest, jejichž pick tato mapa byla.

K otočce přitom nechybělo mnoho už v rámci této mapy, byť tuzemský zástupce v polovině prohrával už 5:10. SINNERS dotahovali a odvrátili posléze několik map pointů. Svého soupeře Finest zlomili až v prodloužení, když se radovali z vítěziství 19:17.

Mapu de_nuke začali následně SINNERS skvěle a dostali se do rychlého vedení 5:0. Stejným počtem kol však za T-side odpověděli i Finest a na drama bylo od úvodu zaděláno. Polovinu sice ještě SINNERS ovládli 8:7, pak však otěže přebrali soupeřící hráči kteří dovolili českým borcům pohá 3 kola a ukončili sérii za stavu 16:11 a 2:0.

Na SINNERS budou čekat těžcí SKADE v rámci elimination zápasu. Vítěz zápasu míří do decider match, poražený padá do ESEA Advanced.

SINNERS vs. Finest

Výsledek - 0:2
  • de_mirage 17:19 (5:10)
  • de_nuke 11:16 (8:7)
  • de_inferno




Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport