CS:GO

ESL Challenger League: Dokáží SINNERS překonat také Movistar Riders? Zápas začíná v úterý večer

ESL Challenger League: Dokáží SINNERS překonat také Movistar Riders? Zápas začíná v úterý večer
14. 11. 2022
  |  

SINNERS za více než 24 hodin čeká souboj s Movistar Riders v rámci play-off ESL Challenger League Season 43. Podaří se udržet SINNERS vítěznou formu a připíší si další cenný skalp?

Česká jednička nastoupí v úterý od 19:00 do zápasu s Movistar Riders. Tým z Pyrenejského poloostrova je nasazený rovnou do 2. kola Upper Bracket ESL Challenger League Season 43 a v poslední týdnech nemá příliš mnoho zápasové praxe, bude to výhoda SINNERS?

Domácí zástupce má v trackrecordu HLTV na svém kontě hned 7 výher v řadě a tento týden může přidat další. V BO3 formátu se cítí jako doma a po úspěchu ve skupině European Development Championshiop 6 chce další zářez i se světovým týmem číslo 25.

V HLTV rankingu je tedy mezi oběma soupeři více než 20 míst. Přesto však SINNERS nebudou outsiderem a SazkaBET vidí jejich vítězství s kurzem 1,88:1, přičemž na Movistar Riders je 1,82:1.

Poslední zápas tým z Pyrenejí odehrál před téměř měsícem a v té době jel zejména na vlně porážek. Pokud se tak nedokázal refreshnout a narazí na SINNERS hrající ve formě, mohli bychom se dočkat postupu tuzemského zástupce.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.