CS:GO

ESL a nejlepší CS:GO týmy světa spouští limitovanou kolekci NFT

ESL a nejlepší CS:GO týmy světa spouští limitovanou kolekci NFT
8. 12. 2021
  |  

NFT a cryptoměny hýbou světem. Spousta lidí touží potom mít mít kus něčeho unikátního, co nabude v budoucnu hodnoty. Na vlně jede i ESL, které připravilo exkluzivní sérii rukavic a dalšího "oblečení" s nejlepšími CS:GO týmy světa.

Organizátor světových turnajů ESL představil svoji unikátní NFT sérii rukavic a "team gear", na němž jsou znaky nejlepších světových týmů.

"Představujeme historicky první týmový módní doplněk v podobě NFT vytvořený po boku osmi nejlepších světových týmů CS:GO. Společně s naším digitálním módním partnerem TheFabricant budete moci sbírat, vlastnit a obchodovat s částí svého oblíbeného týmu," píše ESL na svém webu, kde jsou dostupné informace o chystaném spuštění.
Oficiální grafika ESL | Zdroj: Twitter @ESL_CS
Do akce se s ESL zapojili týmy Fnatic, Astralis, NAVI, Team Liquid, ENCE, NIP, Vitality a Evil Geniuses. Nejde tedy o celky, které by odpovídali TOP 8 světového žebříčku (např. podle HLTV), ale celky, které se zřejmě po výzvě od ESL chtěly zapojit a vzájemně mají dobré vztahy.

Možnost zakoupení jedněch z rukavic nebo jiného kusu "oblečení" začíná podle odpočtu na webu v pátek. Podle všeho jde pro ESL a týmy o opravdu velkou věc, kterou drtivá většina zapojených komunikovala v jeden čas na sociálních sítích společně, aby ještě zvýšila potenciální zásah sdílení.

Jak celká akce dopadne a zda se velmi rychle "vybavení" rozprodá se dozvíme během pátku. Pokud byste zvažovali případnou koupi, doporučujeme věnovat pozornost oficiálním zdrojům přibližujícím svět NFT, případně FAQ na webu ESL.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.