CS:GO

ESEA: Vítězství na první mapě nestačilo a ENTERPRISE padli s Akuma

ESEA: Vítězství na první mapě nestačilo a ENTERPRISE padli s Akuma
25. 8. 2021
  |  

Rozjetý vlak jménem ENTERPRISE nehodlá zastavovat a po úspěších na domácí scéně chce navázat také na té evropské. Po úvodním vítězství v ESEA Premier dnes narazil ve stejné lize česko-slovenský celek na tým Akuma.

S ukrajinským celkem Akuma měla co dočinění včera také reprezentace Slovenska, která s ním však v BO1 popasovala na jedničku. O to stejné se dnes pokusili ENTERPRISE, kteří se musejí obejít bez Adejise. Náhradou se pro tento zápas stal system.

ENTERPRISE vs. Akuma

Výsledek -  1 : 2 
  • de_inferno 16:12 (11:4)
  • de_vertigo 8:16 (4:11)
  • de_dust 2 10:16 (3:12)

ENTERPRISE na Infernu jednoznačně ukázali, co je to dominantní vstup do série. Po úvodní polovině plně kontrolovali vývoj mapy (11:4) a ve druhé polovině, s drobnými zaváháními, po perfektním týmovém výkonu mohli slavit první vítěznou mapu v sérii.

Druhá mapa však nabrala opačný směr. Akuma od počátku tahala za delší konec provazu a po polovině prakticky nebylo co řešit. ENTERPRISE museli hodit nepovedené Vertigo za hlavu a připravit se na rozhodující de_dust2.

Ten se opět ubíral ve prospěch celku z Ukrajiny, na který zkrátka ENTERPRISE dnes nestačili a budou se muset poprat o udržení v ESEA Premier v dalších zápasech. Aktuálně jsou na tom se skóre 1:1 v relativně komfortní pozici.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @ENTERPRISEesports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.