CS:GO

Startuje play-off ESEA Premier. Překvapí SINNERS z role outsidera?

Startuje play-off ESEA Premier. Překvapí SINNERS z role outsidera?
14. 12. 2021
  |  

Už dnes startuje play-off mezinárodní soutěže ESEA Premier. Předvedou opět SINNERS jízdu snů?

Už dnes večer startuje play-off 39. sezony ESEA Premier, ve kterém se opět představí také česko-slovenská jednička SINNERS. Nejlepší tuzemský CS:GO tým však nebude patřit k hlavním aspirantům na titul a postup do EPL Conference S16. Tuto roli obsadí zejména ruský tým Entropiq a severský celek Copenhagen Flames, který bude chtít zakončit úspěšný rok triumfem.

SINNERS nezvládli během víkendu kvalifikaci na ESL Challenger Anaheim a budou si chtít v posledním turnaji roku spravit chuť. Na rozdíl od 37. sezony ESEA Premier, kdy český tým proletěl skupinou s minimem zaváhaní v play-off patřil k možným favoritům, nyní tomu bude jinak a už první zápas může mnoho napovědět.

Vyzyvatelem aktuálně 25. týmu světa po včerejší aktualizaci žebříčku bude ruský tým 1WIN. S ním se SINNERS utkali doposud pouze jednou a byla z toho porážka 1:2. Aktuální forma i vzájemný zápas řadí týmy predikcemi na podobný level, byť je mezi nimi stále více než 10 míst ve světovém žebříčku. Zda se SINNERS povede do play-off vstoupit vítězně můžete sledovat dnes od 19:00 živě.

Kromě SINNERS a organizace Entropiq bude mít tuzemská scéna zástupce v podání slovenského hráče ZERO, který s GamerLegion vyzve Copenhagen Flames.

Zápasy úvodního kola play-off (14. prosince, 19:00):
  • Entropiq vs. Team Blink
  • Team Finest vs. Sprout
  • CPH Flames vs. GamerLegion
  • SINNERS vs. 1WIN




Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.