CS:GO

Drama na druhé mapě, přesto vítězná koncovka! ENTERPRISE při premiéře v ESEA Premier vítězí 2:0

Drama na druhé mapě, přesto vítězná koncovka! ENTERPRISE při premiéře v ESEA Premier vítězí 2:0
17. 8. 2021
  |  

Od úterních 19:00 odstartuje pouť česko-slovenského CS:GO týmu ENTERPRISE soutěží ESEA Premier.

Tým pod vedením dvaadvacetiletého lídra Erika "the eLiVe" Sitha si zajistil účast v nejvyšší ESEA lize (druhé nejvyšší když započteme i ESL Pro League) po dodatečném decider zápase. Ten už mohli ENTERPRISE odehrát společně s novými posilami Matysem a Adejisem.

Níže ve článku budeme průběžně během dne aktualizovat výsledky a průběh zápasu, který se odehraje od 19:00. ENTERPRISE vstupují do skupiny "A" ESEA Premier jako nejnižší seed z hlediska HLTV rankingu. Nyní má ale šanci se ukázat a minimálně zabojovat o udržení se v soutěži. 

Apeks vs. ENTERPRISE

  • start zápasu - 19:00
  • výsledek - 0 : 2
    • de_ancient 6:16 (5:10)
    • de_inferno 13:16 (4:11)
    • de_overpass
Skvělé vítězství na úvod skupiny A v ESEA Premier! ENTERPRISE na bootcampu překvapili tým Apeks, který na první mapě přehráli jasným rozdílem třídy. Inferno už nabídlo o poznání vyrovnanější partii, přesto s vítězným koncem pro česko-slovenský celek. Dramatickou koncovku po jasné první polovině řídil zejména Matys, posila z týmu BRUTE, která si připsala i závěrečný kill na stav 16:13.

Stream:

Oficiálně není k zápasu zatím přiřazen žádný stream, budeme v průběhu dne aktualizovat. Největší pravděpodobnost je streamu od samotných ENTERPRISE.




Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.