CS:GO

ESEA Pátečník: V play-off Advanced jsou jen SINNERS, Entropiq bojují v Main

ESEA Pátečník: V play-off Advanced jsou jen SINNERS, Entropiq bojují v Main
2. 6. 2023
  |  

V ESEA Season 45 došlo na play-off, ve kterém týmy bojují o postup do vyšších soutěží. Z česko-slovenských organizací se zrak ubírá zejména na Entropiq a SINNERS. Jak si však vedou i další?

ESEA Advanced

V rámci ESEA Advanced play-off bojovaly pouze týmy SINNERS a Dynamo Eclot. První celek krok za krokem míří vstříct prestižní ESL Challenger League, druhý jmenovaný však ve vyřazovacích bojích selhal a skončil předčasně.

Zajímavá situace také nastala ve spodu tabulky, ENTERPRISE by měli zamířit do nižší soutěže, Sampi prohráli na kontumaci 5 duelů a u jejich týmů svítí označení "This team has been marked as dead", což neznačí nic dobrého. Nicméně organizace již situaci řeší s pořadatelem a nezbývá než věřit, že se tým dle pravidel nepropadne do nejnižší soutěže.

ESEA Main

V rámci ESEA Main se do vyřazovacích bojů dostala trojice Entropiq, GLORE a SINNERS Academy. První celek postupně dokráčel až do 3. kola Upper Bracket, další dva prohrály své úvodní zápasy a bude je brzy čekat Lower Bracket.


ESEA Intermediate

V druhé nejnižší soutěži si první vítězství připsaly týmy eSuba, Game Pulse nebo Dynamo Eclot Thunders a NanoExit. 1DayHeroes už mají stav 1:1 a jsou v Lower Bracket

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.