CS:GO

ESEA Pátečník: Sampi si zajistili postup do Advanced

ESEA Pátečník: Sampi si zajistili postup do Advanced
17. 3. 2023
  |  

S pátečním ránem příchází také klasický ESEA Pátečník. V něm se tentokrát podíváme na výsledky v play-off divizí Advanced, Main i Intermediate. Kdo si vybojoval postup do vyšší soutěže?

ESEA Advanced

V ESEA Advanced už skončil i poslední česko-slovenských tým. SINNERS se bohužel v play-off nedařilo a po jednom vítězství a dvou porážkách ve vyřazovací části končí. SINNERS prohráli s Iron Branch (0:2), porazili The Witchers (2:0) a v neposlední řadě se česko-slovenské jedničce nedařilo v Lower Bracket proti balkánskému týmu Partizan.

Zbylí česko-slovenští zástupci, tedy týmy ENTERPRISE, Cryptova a Dynamo Eclot, nedokázalo projít ani do play-off a skončili tak už po vyřazovací části. Nikdo z nich však nesestoupí, což se nedá říct o týmu sunset, který hraje na slotu po eSubě.

ESEA Main

Od nižší ligy ESEA Main si fanoušci i odborníci na domácí scéně slibovali opětovný postup do Advanced zejména u týmů Sampi a Entropiq. První zmíněný celek by se měl dočkat postupu po včerejší výhře, druhý nikoliv. Tedy minimálně ne herně, protože Entropiq padli ve spodní části bracketu, ale stále existuje možnost, že by tým dostal dodatečnou pozvánku výše.

Sympatickými výkony se během celé doby soutěže naopak předváděly celky Entropiq Future a SINNERS Academy. "B" sestavy tuzemských organizací se dokonce dostaly i do play-off, ve kterém srdnatě bojovaly možný postup výše.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.