CS:GO

ESEA Pátečník: Dynamo Eclot na vrcholu Advanced, EIQ bez play-off, domácí zástupci válí v Open

ESEA Pátečník: Dynamo Eclot na vrcholu Advanced, EIQ bez play-off, domácí zástupci válí v Open
16. 9. 2022
  |  

S dalším týdnem se blíží také závěr základních skupin ESEA struktur a lig. Skvěle rozjetou ESEA Advanced mají Dynamo Eclot a Cryptova, v ESEA Main se daří eSubě a v ESEA Open válí Entropiq Future a Sampi.

Z hlediska atraktivity a zajímavosti zápasů patří mezi nejsledovanější česko-slovenské týmy ty, které hrají v ESEA Advanced. Dnes se podíváme nejen na výsledky těch, kteří se přes důležitou divizi snaží dostat do vyšších pater ESEA struktur, ale také na ty, které bojují v nižších soutěžích.

ESEA Advanced

Náročný týden za sebou má Dynamo Eclot (9:3), které muselo odehrát necelou desítku zápasů, z nichž nakonec ve dvou dostalo free win. Česko-slovenský celek tak v poklidu zamíří do play-off, kde zabojuje o ESL Challenger League. Podobně na tom s největší pravděpodobností bude Cryptova (7:4), která za posledních 7 dní získala 3 vítězství a 1x odešla ze zápasu poražena.

Těsně za branami play-off s největší pravděpodobností skončí ENTERPRISE (4:5), kteří ještě mají před sebou několik zápasů, stejně jako Dark Tigers (5:5). Se skórem 6:6 mají dohráno Entropiq Prague, jichž se play-off na 99 % týkat nebude.

Skóre česko-slovenských sestav:

ESEA Main

Favorizovaná eSuba přidala za poslední týden několik výher a také jednu porážku, bez problémů by tak měla zabojovat ve vyřazovací části o ESEA Advanced, kde se ještě v minulé sezoně nacházela. Zajímavě se prezentují také Fadee Gaming, kteří mají skóre 7:4. Naopak Ironic Outlaws s největší pravděpodobností zamíří do nižší soutěže. 

  • Team NARCIS - 6:5
  • Fadee Gaming - 7:4
  • eSuba - 9:3
  • Ironic Outlaws - 4:7

Při pohledu do nižších soutěží nalezneme zajímavé výkony eSuba Young a MOOPS (oba 7:4) v ESEA: Intermediate. A v nejnižší soutěži? Radost organizaci Entropiq dělá sestava Entropiq Future (11:1), stejně tak se skvělými výkony prezentují hráči SINNERS Academy (11:1) a v závěsu jsou také Sampi, kteří budou chtít vyletět o několik pater výše.

Zdroj úvodní fotografie: @Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.