CS:GO

ESEA Pátečník: Cesta návratu SINNERS do ESL Challenger League se komplikuje

ESEA Pátečník: Cesta návratu SINNERS do ESL Challenger League se komplikuje
10. 3. 2023
  |  

Tradičně v pátek, netradičně při play-off, vám přinášíme ESEA Pátečník, který se zabývá aktuálními výsledky česko-slovenských týmů v ESEA strukturách. Jak si vedou SINNERS, Sampi a další týmy, které aspirují na postup napříč divizemi?

ESEA Advanced

V ESEA Advanced probíhá tuhý boj o baráž a postup do ESL Challenger League. Bohužel pro česko-slovenské fanoušky se komplikuje cesta týmu SINNERS. Tuzemská jednička podlehla ve 2. kole Upper Bracket týmu Iron Branch a nyní, ve druhém kole spodní části bracketu, vyzve celek The Witchers. Zápas je zatím plánován na dnešní odpoledne (pátek, 16:00).

ESEA Main

Východoevropský celek Nemiga academy seknul v prvním kole play-off Entropiq Future, poté ve druhém i hlavní tým Entropiq. V tuto chvíli jsou tak všechny česko-slovenské sestavy v rámci spodní části bracketu.

Sampi se utkají s Levadia - eLions a lepší narazí na vítěze duelu Entropiq Future vs. Team DeftFox, Entropiq čeká soupeř s názvem 7thCore a SINNERS Academy na svého soupeře stále čekají.

ESEA Intermediate

Smutný konec v play-off ESEA Intermediate zažívá hned několik česko-slovenských týmů. Týmy Dynamo Eclot Thunders i eSuba se totiž rozloučily se skórem 0:2, Sampi NEXT sice prohráli v rámci 2. kola UB, ale stále mají šanci ještě ve spodní části bracketu.

Pozitivními výkony se mohou pyštit v BRUTE, kterým se podařilo postoupit už do 3. kola Upper Bracket.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.