CS:GO

ESEA Main: eSuba postupuje do Advanced, Sampi padli a musejí jít skrze Lower Bracket

ESEA Main: eSuba postupuje do Advanced, Sampi padli a musejí jít skrze Lower Bracket
29. 3. 2022
  |  

Česko-slovenská sestava eSuby uspěla ve 3. kole play-off ESEA Main, což zajišťuje postup do vyšší divize s názvem Advanced. eSuba se do soutěže vrací po téměř dvou letech.

Ve 3. kole Upper Bracket play-off ESEA Main se eSuba utkala s týmem lookingForOrg a na Sampi čekali těžcí AVANGAR. Ani v jednom případě však česko-slovenská sestava nepředvedla horší výkon, v jednom z nich z toho dokonce bylo vítězství. 

Sampi vs. AVANGAR

Výsledek - 1:2
  • de_vertigo 16:11
  • de_mirage 14:16
  • de_inferno 6:16

Nejprve vstoupili do 3. kola Sampi, kteří nedokázali překonat po těsném souboji AVANGAR. Česko-slovenská soupiska vstoupila do utkání vítězstvím na první mapě 16:11. Poté však AVANGAR dokázali osud zápasu zvrátit. Dost možná rozhodla právě Mirage, kde se radoval kazachstánský tým po vítězství 16:14.

Těsná porážka Sampi srazila a na Infernu už to byla jednoznačná jízda, kterou táhl tým AVANGAR. Ten před výměnou stran vedl už 11:4 a kráčel jednoznačně za vítězstvím. Po výměně stran Sampi získali už jen dvě kola a AVANGAR se radovali po výsledku 16:6.
Individuálně skvělý výkon v česko-slovenské sestavě předvedl zejména Matěj "twist" Petráš, který zaznamenal celkově 65 killů. Nováčka v sestavě Sampi můžete sledovat brzy na tuzemských akcích, kromě Road to MČR odstartuje sestava také v Sazka eLEAGUE, twista můžete zvolit přímo do Sazka Fantasy sestavy s cenovkou 16 milionů. 

IFO vs. eSuba

Výsledek - 1:2
  • de_mirage 7:16
  • de_vertigo 16:14
  • de_inferno 7:16

eSuba narozdíl od Sampi v souboji 3. kola Upper Bracket play-off uspěla. S týmem lookingForOrg se série také protáhla na 3 mapy. eSuba se ujala vedení po mapě de_mirage 16:7. V těsné koncovce následující mapy však česko-slovenská sestava nedokázala uspět a prohrála.
Výsledek 14:16 na Vertigu však tuzemský tým nesrazil, naopak. eSuba v dobře hrající formě tažená výkonem Dominika "blogg1s" Janity kráčela k vítězství, kterého se dočkala za stavu 16:7. 

Vítězství v zápase eSubu posouva do vyšší divize, do ESEA Advanced, kam se vrátí téměř po dvou letech. Skvělé výkony může eSuba zúročit také na první offline akci v Bratislavě.

Zdroj úvodní fotografie: Facebook / V4FSF

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport