CS:GO

ESEA Advanced: SINNERS jsou díky výhře v TOP 6, Dynamo Eclot končí

ESEA Advanced: SINNERS jsou díky výhře v TOP 6, Dynamo Eclot končí
1. 6. 2023
  |  

Dalšími zápasy ESEA Advanced pokračovala ve středu vyřazovací část důležité soutěže, jejíž součástí jsou také týmy Dynamo Eclot a SINNERS Esports. Zatímco si druhý jmenovaný tým vystřílel jistotu nejhůře 6. místa, Dynamo Eclot po prohře skončili.

Jízda SINNERS Esports ve vyřazovací části ESEA Advanced pokračuje! Česká sestava dokázala zvládnout i 3. kolo horní části bracketu, ve kterém porazila 2:0 tým The Prodigies a zajistila si slot v dalším kole, což už by jí mělo zajistit konečné pořadí v TOP 6 a nadále pokračují v cestě za slotem v ESL Challenger League.

V semifinále Upper Bracket se dnes SINNERS Esports od 14:00 postaví týmu MOUZ NXT. Právě soupeře českého celku vidí SazkaBET jako favorita zápasu s kurzem 1,71:1 na vítězství. Na SINNERS je následně vypsán přesný kurz 2,00:1. V březnovém vzájemném zápase se radovali z vítězství hráči MOUZ NXT, ti navíc aktuálně zapsali 5 výher v řadě a v rámci HLTV rankingu nahání klopýtající SINNERS.

Druhým zástupcem ve vyřazovacích bojích z česko-slovenské scény byl celek Dynamo Eclot, šampion poslední CS:GO zastávky turnajové série na domácí scéně od PLAYzone a aktuální česko-slovenská jednička. Právě ta padla jak v prvním kole vyřazovací části v horním bracketu, tak nezvládla ani Lower Bracket proti velkému outsiderovi, týmu L&G.

S ukrajinskými L&G začalo Dynamo Eclot skvěle, když na svém vlastním map picku přejela soupeře způsobem start cíl (de_ancient 16:2/13:2). Pak však přišly mapy de_inferno a de_anubis, na kteréch se L&G podařilo zvítězit v poměrech 16:6 a 16:7, díky čemuž si tým vybojoval souboj s ALTERNATE aTTaX. Dynamo Eclot naopak v soutěži končí.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.