CS:GO

ESEA Advanced play-off: Večer dojde na souboj českých sestav. Entropiq Prague vyzvou Dynamo Eclot

ESEA Advanced play-off: Večer dojde na souboj českých sestav. Entropiq Prague vyzvou Dynamo Eclot
23. 3. 2022
  |  

Pro Entropiq Prague a Dynamo Eclot začíná večer play-off ESEA Advanced Season 40. Okolnosti a pořadí po základní části svede oba české celky do vzájemného souboje. Ten startuje dnes od 17:00.

Úvodní kolo upper bracketu double-elimination už prvními zápasy začalo. Dnes se do akce zapojí také české sestavy Entropiq Prague a Dynamo Eclot. Ve vzájemném BO3 souboji. Cesta do TOP 4, která zajišťuje účast minimálně v baráži ESEA Advanced <> ESL Challenger League je ovšem velmi složitá.

Oba české týmy měly tu čest se potkat už v rámci základní části 40. sezony ESEA Advanced, kde se na mapě de_inferno jednoznačně radovali hráči Dynamo Eclot z vítězství 16:6. Ve vzájemném BO3 duelu v kvalifikaci Tipsport Road to MČR: Bratislava se však z vítězství 2:0 radoval tým Entropiq Prague.
Obecně rivatila obou CS:GO celků začíná růst a hráči se vzájemně přetahují o lepší posty v rankingu domácí scény. Dnes udělá jeden z nich významný krok směrem do lepších vod umístění ESEA Advanced Season 40 a druhý zůstane relativně s prázdnou.

Méně než 24 hodin před zápasem se navíc tým Entropiq Prague rozloučil se svým hlavním analytik, dánským trenérem Rejinem, což může být jeden ze směrodatných faktorů, byť on sám nemohl být přítomen na většinu zápasů a turnajů s hráči na serveru nebo stage.

Utkání mezi Entropiq Prague a Dynamo Eclot startuje dnes večer od 17:00. Drtivou většinu ESEA zápasů si obě organizace vysílaly sami na svých Twitch kanále. Pokud tomu bude stejně tak i nyní, Entropiq nabídnou anglický komentářDynamo Eclot česko-slovenský.



Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.