CS:GO

ESEA Advanced: ENTERPRISE se dnes pokusí překonat Akuma

ESEA Advanced: ENTERPRISE se dnes pokusí překonat Akuma
9. 7. 2021
  |  

ENTERPRISE si zajistili TOP 3 v ESEA Advanced play-off, což znamená jistotu účasti v baráže o ESEA Premier. Stále ale může česko-slovenský tým celou vyřazovací část vyhrát a postoupit přímo bez baráže.

Už třikrát ENTERPRISE v play-off ESEA Advanced plnili roli outsidera, ale třikrát dokázali překvapivě zvítězit. Postupně si tuzemským tým vyšlápl na ONYX, Budapest Five a v posledním zápase na polský celek PACT.

Těžce jmenovat jediného hráče, který má svůj podíl úspěchu, protože ENTERPRISE odmakali dosavadní 3 zápasy jako tým. Tuto vlastnost si nyní musí přenést do dalších zápasů, protože i v případě porážky pro ně play-off nekončí a jdou do Lower Bracketu.
Zpátky ale k Upper Bracketu, respektive k jeho finále. Nyní totiž ENTERPRISE stojí před velkou bitvou! Česko-slovenská sestava se postaví východoevropskému celku Akuma, účastníkovi RMR série turnajů v regionu CIS.

Zápas by měl podle HLTV odstartovat dnes od 20:00.

Přímý přenos zápasu bude během pátečního večera vysílán na oficiálním kanále ENTERPRISE esports. Komentátorem zápasu by měl být Tomáš "sTORM" Svoboda.



Zdroj úvodní fotografie: ENTERPRISE esports
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.