CS:GO

ESEA Advanced: Dynamo Eclot porazilo Fnatic Rising a je v TOP 6

ESEA Advanced: Dynamo Eclot porazilo Fnatic Rising a je v TOP 6
27. 9. 2022
  |  

Už jen krůček chybí k tomu, aby Dynamo Eclot okusilo baráž ESL Challenger League. Českému celku se včera podařilo v Upper Bracket play-off ESEA Advanced porazit Fnatic Rising a tým vyhlíží v klíčovém souboji Sangal.

Český celek Dynamo Eclot už druhou sezonu za sebou usiluje o vstup do elitní skupiny týmů hrajících ESL Challenger League. Po posledním neúspěšném pokusu se rýsuje další šance... I tentokrát má totiž tým DNE skvěle rozjetý Upper Bracket vyřazovací části ESEA Advanced. 

Dynamo Eclot ve 3. kole horní části pavouku zdolalo v posledním (včerejším) utkání akademii Fnatic v poměru 2:1. Díky tomu si český celek vysloužil postup do TOP 6, což znamená, že už chybí jen jediné vítězství a v baráži ESL Challenger League na 100 % uvidíme domácího zástupce.
V horní části bracketu čeká na Dynamo Eclot tým Sangal, druhou semifinále UB dvojici tvoří PALOMA a Aurora. Ve spodní části pavouku play-off nalezneme mj. celky jako EYEBALLERS, OneTap Gaming, Fnatic Rising, PACT a byli by tam také Apeks, ovšem tým se rozhodl odhlásit ze všech soutěží.

Do baráže ESL Challenger League Season 42 Relegation: Europe by se měly podívat týmy na 2. až 4. místě v play-off ESEA Advanced. Z vyšší soutěže by je měly doplnit týmy SAW, UNGENTIUM, Finest a ještě tým ze skupiny "D". 

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.