CS:GO

ESEA Advanced: Dynamo Eclot fantasticky otočilo zápas s 4glory a postupuje do další fáze UB

ESEA Advanced: Dynamo Eclot fantasticky otočilo zápas s 4glory a postupuje do další fáze UB
24. 3. 2022
  |  

Česká CS:GO sestava Dynamo Eclot předvedla fantastickou otočku v zápase se srbskými 4glore. Tuzemský zástupce prohrával v sérii i na druhé mapě, přesto se raduje z vítězství 2:1 a postupu do dalšího kola Upper Bracket ESEA Advanced.

Po vítězství nad Entropiq Prague se mohl tým Dynamo Eclot zase o krok posunout baráži mezi ESEA Advanced a ESL Challenger League. V těžkém zápase se srbskými 4glore se to českým hráčům nakonec povedlo, byť to po úvodní mapě vypadalo všelijak.

První mapa Dynamo Eclot vůbec nesedla a už po polovině tým prohrával 3:12, na obrat se čeští hráči nezmohli a prohrávali tak v sérii velmi rychle 0:1 (de_mirage 6:16). Ani druhá mapa nevypadala, že by měla přinést jiný obrázek hry. Dobře hrající 4glore se dostali na vertigu za T-side do vedení 10:5 a směle kráčeli k postupu.
Až v tu chvíli se objevila a ukázala síla české soupisky, která si vynutila na druhé mapě několikanásobné prodloužení. Po 42 kolech se radovalo Dynamo Eclot z vítězství 22:20 a pokračování na 3. mapě. 

Mapa Ancient už patřila českým barvám. Ve skvělé pohodě hrající K1-Fida táhl svůj tým za vítězstvím, které bylo s postupem času blíž a blíž. Po úspěšné polovině se sice vrátili do zápasu i 4glory, ale následná série 6 vítězných kol zajistila Dynamo Eclot vítězství.

V dalším kole play-off se Dynamo Eclot utká s lepším z dvojice Sangal/iNation.

Dynamo Eclot vs. 4glory

Výsledek - 2:1
  • de_mirage 6:16 (3:12)
  • de_vertigo 22:20 (5:10)
  • de_ancient 16:8 (10:5)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.