CS:GO

EPL Season 9: Velký favorit je ze hry! SINNERS prohráli s polským soupeřem a v turnaji končí

EPL Season 9: Velký favorit je ze hry! SINNERS prohráli s polským soupeřem a v turnaji končí
22. 7. 2023
  |  

Nečekaně rychlý konec ve vyřazovací části European Pro League Season 9 hrané double-elimination bracketem za sebou má organizace SINNERS se svojí CS:GO sekcí. Český celek vypadl z turnaje po dnešní porážce 1:2 s týmem ThunderFlash.

Úvodní mapa střetnutí SINNERS a polského celku ThunderFlash nabídla dramatickou a strhující podívanou. Ta skončila vyrovnaným stavem (8:7) v polovině, respektive i v závěru mapy (de_ancient) a po stavu 15:15 se prodlužovalo. Rozhodlo však již první prodloužení, ve kterém uspěli SINNERS výsledkem 19:17.

Během druhé mapy došlo na dvě kompletně odlišné poloviny. Na té první se oba týmy dokázaly rozjít relativně smírným výsledkem 7:8 ve prospěch ThunderFlash. Pak však za CT stranu polský celek kompletně dominoval a sérií 8 kol v řadě definitivně rozhodnul o vítězství 16:7.

V podobném tempu ThunderFlash odstartovali i závěrečnou mapu, když  z úvodních 11 kol ovládli hned 9. SINNERS ještě dokázali snížit v závěru půle a vykřesat naději stavem 5:10. Ve druhé půli se ještě českému týmu podařilo snížit, na lepší průběžný stav než 9:12 to nestačilo, následná série ThunderFlash totiž zápas za stavu 9:16 ukončila. Pro českého zástupce v turnaji tak účast končí již v prvním kole Lower Bracket.

SINNERS vs. ThunderFlash

Výsledek - 1:2
  • de_ancient 19:17 (8:7)
  • de_inferno 7:16 (7:8)
  • de_vertigo 9:16 (5:10)

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.