CS:GO

EPL Season 9: Přidají Dynamo Eclot 6. výhru a titul? Od 10:00 startuje grandfinále

EPL Season 9: Přidají Dynamo Eclot 6. výhru a titul? Od 10:00 startuje grandfinále
27. 7. 2023
  |  

Grandfinále European Pro League Season 9 startuje už dnes od 10:00 a v hlavní roli se představí český celek Dynamo Eclot a polští hráči Illuminar Gaming. Před týdnem vzájemný zápas ovládl tuzemský zástupce, zopakuje to i dnes v BO5 sérii?

Český celek Dynamo Eclot dokázal porazit 5 svých soupeřů v rámci BO3 duelů v řadě, mezi nimi byly i například týmy jako los kogutos, ENTERPRISE, Ambush anebo právě Illuminar Gaming, se kterými je čeká bitva i dnes dopoledne. Tentokrát však v podobě BO5 série. 

Illuminar za sebou mají podobnou paletu skalpů, včetně los kogutos nebo Espionage. Polští hráči navíc prohráli z uplynulých 7 zápasů pouze jediný, a to právě s českým týmem Dynamo Eclot. Oba celky spolu odehrály duel v rámci EPL Season 9 přesně před týdnem, kdy si DNE poradili se soupeřem po výsledcích 16:9 (de_inferno) a 16:12 (de_mirage).

Dynamo Eclot budou nejen rankingovým favoritem, ale také tím kurzovým. SazkaBET věří domácímu zástupci v kurzu 1,47:1 na vítězství v BO5 zápasu. Naopak na Illuminar Gaming je vypsán kurz 2,50:1. Kurz na to, že se odehrají všech 5 map (nad 4,5 mapy) je aktuálně 2,50:1, na to, že uvidíme více než 3,5 mapy je 1,31:1.

Vyrcholí příběh Dynamo Eclot, který začal drtivou porážkou se SINNERS, titulem? Grandfinále European Pro League Season 9 můžete sledovat už během dneška (čtvrtek) od 10:00 na Twitch kanále EPLCS_EN.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.