CS:GO

EPL Season 9: Podaří se ENTERPRISE překvapit Dynamo Eclot?

EPL Season 9: Podaří se ENTERPRISE překvapit Dynamo Eclot?
18. 7. 2023
  |  

Na další česko-slovenský souboj v rámci European Pro League Season 9 se mohou fanoušci těšit už dnes (úterý) od 12:30. V Decider Match skupiny "D" se proti sobě postaví Dynamo Eclot a ENTERPRISE. Do play-off může proklouznout pouze vítěz.

Už dnes bude pokračovat skupinová fáze mezinárodní CS:GO online soutěže European Pro League. Ze čtyř česko-slovenských zástupců je jasné, že se do play-off podívají SINNERS, naopak naději ztratili BRUTE. Další tuzemský zástupce v boji o titul vzejde z duelu mezi Dynamo Eclot a ENTERPRISE. 

Poslední vzájemné střetnutí obou celků, které je zaznamenáno také na HLTV, je z dubna letošního roku, kdy si v rámci Elisa Invitational Spring 2023 Contenders dokázali hráči Dynamo Eclot s ENTERPRISE poradit 2:1, přičemž na první mapě dokonce prohráli. 

V aktuálním rozpoložení, zejména pak po víkendovém tažení kvalifikací do ESL Pro League, jsou jasným papírovým favoritem hráči Dynamo Eclot. Ti sice v úvodním zápase European Pro League jasně padli se SINNERS, včera však smetli Ambush 2:0 a zdají se být dobře naladěni.
ENTERPRISE naopak mají opačná osud. Také si poradili s Ambush v poměru 2:0, nicméně pak museli během včerejšího dne vzdát zápas se SINNERS po porážce na první mapě, pak si spravili chuť proti Nemiga (2:1) v CCT Central Europe Series 7: Closed Qualifier, nicméně ve stejném turnaji během večerního duelu padli s mixsem GhoulsW. Rozpačitá forma a vítězství střídající porážky dělají i před dnešním programem z ENTERPRISE nečitelný celek.

Do duelu v roli kurzového favorita budou nastupovat podle očekávání hráči Dynamo Eclot, kterým SazkaBET věří v kurzu 1,47:1, naopak ENTERPRISE v kurzu 2,50:1. Přímý přenos duelu mezi ENTERPRISE a Dynamo Eclot můžete sledovat od 12:30 na Twitch kanále pořadatele mezinárodní soutěže eplcs_en

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.