CS:GO

EPL Season 9: ENTERPRISE vzdali zápas se SINNERS, DNE zvítězilo

EPL Season 9: ENTERPRISE vzdali zápas se SINNERS, DNE zvítězilo
17. 7. 2023
  |  

Během pondělního dopoledne a odpoledne odehrály zápasy v evropské soutěži European Pro League Season 9 týmy Dynamo Eclot, ENTERPRISE i SINNERS. Jak si vedly?

V pondělí byly na programu dva zápasy skupiny "D" turnaje European Pro League Season 9. Na jedné straně bojovaly celky Dynamo Eclot s Ambush o eliminaci, respektive o účast v decider zápase, na druhé SINNERS s ENTERPRISE v česko-slovenské bitvě o postup do play-off.

Dynamo Eclot vs. Ambush

Výsledek - 2:0
  • de_ancient 16:2 (13:2)
  • de_vertigo 16:11 (6:9)
  • de_inferno

Český celek s izraelským AWP hráčem (Dynamo Eclot) nastoupil do zápasu už během dopoledne, prakticky jen několik hodin poté, co během neděle nezvládl utkání o postup do ESL Pro League. 

Toto zklamání však nebylo vůbec znát a Dynamo Eclot na Ambush nastoupilo ve velkém tempu, získalo první mapu dominancí 16:2 a jasně udali ráz série. Na druhé mapě sice Ambush odskočili do vedení 9:6, ale ve druhé půli český zástupce všechno otočil, zvítězil 16:11, celkově 2:0 a postupuje do Decider Match.

SINNERS vs. ENTERPRISE

Výsledek - 2:0
  • de_vertigo 16:12 (10:5)
  • de_mirage 1:0* kontumace
  • de_overpass

Do druhého duelu se podívaly česko-slovenské celky SINNERS Esports a ENTERPRISE. Na první mapě oba předvedly velmi slušný výkon, druhý jmenovaný celek otáčel nepříznivý stav, ale nepodařilo se mu to. Navíc po těsné porážce 12:16 přišel tým ENTERPRISE s tím, že musí zápas skrze další program kontumovat. 

V dalším pokračováním mezinárodní soutěže European Pro League Season 9 Group "D" budou hráč hráči Dynamo Eclot s ENTERPRISE o poslední slot do play-off. Tam už mají jistý slot hráči SINNERS, díky dnešnímu vítězství.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.