CS:GO

EPL Season 9: Dynamo Eclot bojuje o grandfinále. Soupeřem jsou los kogutos

EPL Season 9: Dynamo Eclot bojuje o grandfinále. Soupeřem jsou los kogutos
25. 7. 2023
  |  

S polskými hráči z celku los kogutos si to rozdají hráči české organizace Dynamo Eclot o postup do BO5 grandfinále European Pro League Season 9. Zápas ve finále Upper Bracket se odehraje už dneska od 12:30.

Český celek Dynamo Eclot dokázal ovládnout 4 poslední BO3 duely v řadě, a celkově ze 7 odehraných utkání v poslední době zvládl hned 6 vítězně. Los kogutos jsou na tom dost podobně, když prohráli pouze s dánskými Espionage, ale také českými SINNERS. Naopak však například Sampi dokázali zdolat v poměru 2:0.

Cesta Dynamo Eclot vedla do finále Upper Bracket přes rozpačitou skupinu (porážka od SINNERS, ale výhry nad ENTERPRISE a Ambush), nicméně v play-off tuzemský zástupce postupně porazil Illuminar Gaming (2:0), Espionage (2:1) a dnes jej čeká boj o grandfinále proti týmu, který ve vyřazovacích bojích zdolal ThunderFlash (2:0) a Anonymo (2:1).

Dynamo Eclot je také kurzovým favoritem duelu s los kogutos. SazkaBET vidí šance českého zástupce na vítězství v kurzu 1,36:1. Naopak los kogutos budou nastupovat v outsidera v kurzu 2,90:1. Zajímavé bude také sledovat, zda se dostaneme na všechny 3 mapy, kurzy tomu spíše nevěří (1,71:1 vs. 2,00:1).

Zápolení o grandfinálový BO5 duel mezi českými Dynamo Eclot a polskými los kogutos startuje už dnes, tedy v úterý, od 12:30. Případný finálový zápas Lower Bracket by měl poražený odehrát během zítřka, grandfinále se dá očekávat ve čtvrtek. 

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.