CS:GO

EPL Season 9: Cesta do TOP 3 vede pro Dynamo Eclot přes dánské Espionage

EPL Season 9: Cesta do TOP 3 vede pro Dynamo Eclot přes dánské Espionage
22. 7. 2023
  |  

Český tým Dynamo Eclot v neděli po obědě nastoupí do 2. kola Upper Bracket play-off, kde se utká s dánskými Espionage. Vítěz si zajistí účast v TOP 3 mezinárodního CS:GO online turnaje European Pro League a bude mít jistotu minimálně zisku $3,000.

Další sezonu European Pro League ve hře CS:GO má opět skvěle rozjetý další tuzemský zástupce. Po dvojitém úspěchu česko-slovenské sestavy Sampi v minulých sezonach mohou aktuální ročník opět tuzemští hráči ovládnout. Nejblíže tomu jsou hráči Dynamo Eclot, kteří se ve 2. kole Upper Bracket utkají s dánským celkem Espionage.

Tým Espionage si ve skupině "C" poradil s los kogutos i Singularity v obou případech v poměru 2:0 a v prvním kole vyřazovací části dokázal zdolat Zero Tenacity, opět bez ztráty mapy a mladá dánská sestava včele s luckym, který v minulosti reprezentoval například Astralis, tak bude chtít dosáhnout dalšího velkého skalpu.

Cesta české sestavy s izraelským AWP hráčem vedla na hranu TOP 3 mezinárodního turnaje přes těžkou skupinu "D", kde tým padl jasným výsledkem se SINNERS, pak však uspěl nad Ambush (2:0) i ENTERPRISE (2:1) a v play-off si poradil s polskými Illuminar Gaming. 

Zápas můžete sledovat už v neděli do 12:30 na Twitch kanále EPLCS_EN.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.