CS:GO

EPL Season 9: BRUTE nestačili ani na Zero Tenacity v turnaji končí

EPL Season 9: BRUTE nestačili ani na Zero Tenacity v turnaji končí
16. 7. 2023
  |  

Eliminační zápas skupiny "C" v mezinárodním CS:GO turnaje European Pro League Season 9 přinesl souboj mezi česko-slovenskou sestavou BRUTE a balkánskou sestavou Zero Tenacity, která se nacházela na 67. místě světového rankingu.

Úvodní mapa série, kterou si zvolili do série hráči BRUTE se nevyvíjela na startu vůbec špatně a česko-slovenský roster dokázal po úvodu odskočit do vedení 4:2. Ovšem následně po třech kolech rázem prohrával a do poloviny se z dalšího nástupu Zero Tenacity už neoklepal. Balkánský celek šel do vedení 9:6.

BRUTE nedokázali zaskočit soupeře už ani za CT stranu, kdy více méně celou dobu dotahovali a Zero Tenacity si drželi náskok. Ten gradoval stavem 15:8 a jasným vedením. Na to tuzemský zástupce ještě dokázal zareagovat snížením díky dvěma úspěšnými zneškodněními body a jednou čistkou na 11:15. Pak však přišla definitivní tečka a Zero Tenacity pick soupeře ovládli 16:11.

Druhá mapa série, kterou byl de_anubis, začla pro BRUTE katastrofálně a Zero Tenacity se podařilo získat na své konto úvodních 8 kol. Pak sice BRUTE získali jeden bod, nicméně dalších 5 kol mířilo do spárů balkánského celku, který určil jasný spád zápasu. BRUTE ovládli třemi body přelom poloviny, pak však třikrát prohráli a bylo hotovo. Do Decider Match postupují Zero Tenacity, BRUTE po prohře 0:2 v turnaji končí.

Zero Tenacity vs. BRUTE

Výsledek - 2:0
  • de_inferno 16:11 (9:6)
  • de_anubis 16:4 (13:2)
  • de_mirage

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.