CS:GO

EPL Season 8: Entropiq vyhořeli ve skupině. Sampi čeká decider s GTZ, Cryptovu s DNE

EPL Season 8: Entropiq vyhořeli ve skupině. Sampi čeká decider s GTZ, Cryptovu s DNE
3. 6. 2023
  |  

Soutěž European Pro League Season 8 se posouvá do závěrečných duelů skupinové fáze. V bojích nechybí ani zástupci česko-slovenské scény, byť například Entropiq se již decider zápasy týkat nebudou. Sampi vyzvou portugalské GTZ, ve skupině "A" dojde na česko-slovenský souboj Dynamo Eclot vs. Cryptova.

Turnajová série European Pro League Season 8, ve které se bojuje o $20,000, se pomalu blížím do play-off. Ještě předtím nás napříč skupinami čekají jednotlivé decider zápasy, které budou mít významnou česko-slovenskou stopu a už v neděli se dozvíme, kdo z celků zamíří dál.

Ze skupiny "A" bez porážky postoupit tým PGE Turow, Dynamo Eclot ve winners match padlo a v rozhodujícím klání se utká s Cryptovou, která zvládla eliminační bitvu s ENCE Academy. Souboj můžete sledovat už v neděli od 10:00.

Ve skupině "D" bojovaly tým Entropiq a Sampi. První jmenovaný celek padl jak s Anonymo (1:2), tak právě s česko-slovenským zástupcem Sampi a dvojice porážek jej eliminovala z turnaje. Naopak Sampi bude čekat rozhodující zápas s portugalskými GTZ, které dokázali dnes porazit v jiném turnaji. Čas zápasu je naplánován na nedělních 15:30.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.