CS:GO

EPL Season 10: Dynamo Eclot dnes hrají o udržení, Entropiq o postup

EPL Season 10: Dynamo Eclot dnes hrají o udržení, Entropiq o postup
6. 9. 2023
  |  

Český roster Dynamo Eclot s izraelským AWP hráčem anarkezem ve svém druhém klání na European Pro League Season 10 narazí v boji o udržení se na dánské Preasy, Entropiq naopak v téže skupině hrají o postup s ALTERNATE aTTaX.

Turnajová série European Pro League Season 10 nabízí již druhé kolo skupinové fáze. Po první porážce budou Dynamo Eclot čelit vyřazení, naopak ve skupině "B" se s přemožitelem zmíněného českého celku utká s Entropiq v boji o postup do vyřazovací části. 

Český celek Dymamo Eclot se od 10:00 postaví v roli velkého outsidera proti dánskému celku Preasy. Za něj nastupují hráči jako nicoodoz nebo refrezh, nicméně je hůře postavení v rankingu, přesto na něj SazkaBET vypsal nižší kurz v hodnotě na vítězství 1,31:1. Naopak na DNE je vypsán 3,15:1.

Posléze dojde na duel mezi Entropiq, kteří si v prvním duelu poradili právě s Preasy, a německými ALTERNATE aTTaX, kteří zvítězili nad DNE. Němci jsou favoritem na vítězství, tedy i postup, s kurzem 1,50:1. Tento zápas by se měl odehrát v návaznosti na předchozí zápasy, tedy přibližně od 12:30.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.