CS:GO

EPL S8: Sampi porazili v BO5 sérii Anonymo a polovinu roku zakončili dalším triumfem

EPL S8: Sampi porazili v BO5 sérii Anonymo a polovinu roku zakončili dalším triumfem
12. 6. 2023
  |  

Counter-Strike sekce organizace Sampi poslední měsíce válí a důkazem toho je další úspěch v rámci mezinárodní soutěže European Pro League Season 8. Ve vyřazovacích bojích tým nenašel přemožitele a získal na závěr první poloviny sezony titul.

Už 3x během krátké doby se potkaly týmy Sampi a Anonymo ve vzájemném souboji. Tentokrát v rámci grandfinále European Pro League Season 8, a i tentokrát měl duel velmi podobný průběh, kdy si česko-slovenský zástupce připsal dvě úvodní mapy (v předchozích dvou duelech vždy skončil zápas výsledkem 2:0).

I zde se vše vyvíjelo pro Sampi dobře, tentokrát i na 3. mapě, kde se česko-slovenský tým ujal vedení v poměru 9:6 za T-side. Pak však na bránící CT straně uhrál pouhá dvě kola a padl v poměru 11:16. 

Decider se však zase jevil ve prospěch Sampi, kteří urvali na de_nuke CT stranu díky dobrému výkonu 10:5, ale pak začali klopýtat a dali příležitost Anonymo vrátit se zpět do zápasu. Od vyrovnání stavu však kralovali pouze Sampi, kteří zvítězili 16:11, celkově grandfinále opanovali 3:1 a připsali si další titul.

Sampi vs. Anonymo

Výsledek - 3:1
  • de_mirage 16:9 (9:6)
  • de_inferno 16:7 (10:5)
  • de_overpass 11:16 (9:6)
  • de_nuke 16:11 (10:5)
  • de_ancient

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.