CS:GO

EPL S3 Division 2: Entropiq porazili AGO. Dojde ve finále na bitvu mezi Cryptovou a Sampi?

EPL S3 Division 2: Entropiq porazili AGO. Dojde ve finále na bitvu mezi Cryptovou a Sampi?
9. 5. 2023
  |  

V turnaji European Pro League Season 3 Division 2 zůstává už pouze šestice týmů. Mezi nimi jsou v Upper Bracket hrající mj. Sampi a Cryptova, v Lower Bracket se pak díky dnešnímu vítězství drží Entropiq.

Dnes pokračoval zápasy turnaj European Pro League Season 3 Division 2 a nechyběl ani mezinárodní roster česko-slovenské organizace Entropiq. Ten se v Lower Bracket popasoval s polskými AGO Esports v poměru 2:1. Ani tento zápas však nebyl zadarmo. Entropiq se s polským soupeřem trápili a na poslední mapě dokonce prohrávali v polovině už 4:11. Pak však sérií 12 kol za T-side na mapě Vertigo otočili vývoj k vítězství 16:11.

Zraky česko-slovenských fanoušků se budou dívat zejména na zítřejší zápasy, kdy se ve druhém kole horní části bracketu play-off utkají Sampi s týmem JANO a The Prodigies s Cryptova. Vítězové se utkají ve finále Upper Bracket, což znamená, že v této fázi turnaje může dojít na tuzemskou bitvu. Zároveň pokud by Sampi neuspěli, tak je bude čekat souboj v Lower Bracket s Entropiq.

Tým Sampi, který v Evropě šlape, se utká už zítra (ve středu) od 10:00 se zmíněnými JANO Esports. Dle papírových předpokladů i aktuální formy by měli být hráči česko-slovenské sestavy favoritem zápasu. Svědčí o tom také kurzy SazkaBET, které vidí šance na vítězství v kurzu 1,47:1.

O 3 hodiny později by měla jít do akce Cryptova, kterou budou čekat v souboj s The Prodigies, academy sekcí světově známé hráčské agentury, která v prvním kole vyřazovací části porazil zmíněné Entropiq. Také zde by měli být kurzovým favoritem hráči česko-slovenské sekce ostravské organizace

Papírově je tak všechno nasměřováno ke vzájemné bitvě Sampi a Cryptova ve finálovém zápas Upper Bracket turnaje European Pro League Season 3 Division 2. Tuzemská scéna by tak měla v takovém případě mít jistého účastníka grandfinále. Zda se to podaří můžete sledovat na Twitch kanále euproleague3_en.

 


Zdroj úvodní fotografie: Twitter @Entropiqteam

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.