CS:GO

EPL S18 Skupina B: ENCE jdou rovnou do čtvrtfinále, Monte zvládli Last Chance Stage

EPL S18 Skupina B: ENCE jdou rovnou do čtvrtfinále, Monte zvládli Last Chance Stage
11. 9. 2023
  |  

Skupina "B" turnaje ESL Pro League Season 18 je minulostí. Dánským Heroic se nepodařilo po dlouhých měsících postoupit do play-off, naopak ukrajinská organizace Monte zvládla Last Chance Stage. V play-off nebude chybět ani MOUZ se Slovákem frozenem a týmy BIG a ENCE.

Neděle přinesla poslední duely ve skupině "B" turnaje ESL Pro League Season 18. V Last Chance Stage se podařilo urvat postup hráčům ukrajinské organizace Monta. Ti zvládli porazit nejen dánské Heroic (2:1), ale také brazilské MIBR (2:0). Ti předtím zdolali Evil Geniuses a jako poslední ve skupině skončili Roosters.

Dalším postupujícím celkem ze skupiny se stal tým MOUZ se slovenským hráčem Davidem "frozen" Čerňanským, který sice na úvod Upper Bracket prohrál s MIBR (1:2), pak však porazil Evil Geniuses (2:0), Heroic (2:0) a v odvetě také brazilského soupeře z prvního kola (2:0).

Soubojem o přímý postup do čtvrtfinále play-off ESL Pro League Season 18 se stalo zápolení německých BIG a ENCE, kterým poslední turnaje od ESL sedly takřka na jedničku. Ve finále Upper Bracket se podařilo uspět po vítězství 2:1 právě ENCE. 

Další skupina turnaje ESL Pro League Season 18 turnaje opět ve středu.

Zdroj úvodní fotografie: X @ESL Counter-Strike

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.