CS:GO

EPL S15: Astralis ztratili "vyhranou" hru proti Heroic. Dánové nevyužili desítku match pointů

EPL S15: Astralis ztratili "vyhranou" hru proti Heroic. Dánové nevyužili desítku match pointů
31. 3. 2022
  |  

Dlouhou a smutnou noc zažijí během dneška dánští hráči Astralis v Německu, kde se hraj ESL Pro League Season 15. Celek proti Heroic zahodil téměř nemyslitelné a po 3 mapách padl v sérii 1:2.

Vyrovnanou dánskou bitvu zažili fanoušci během skupiny D ESL Pro League Season 15. Dánské sestavy Heroic a Astralis se střetly v neuvěřitelné bitvě o body do základní skupiny. Na úvodní mapě se povedlo zvítězit Astralis, kteří ovládli svůj pick v poměřu 16:12.

Na druhé mapě mohli Astralis potvrdit své vítězství a vše k tomu směřovalo. Bývalá světová jednička dokázala zvládnout úvodní polovinu v poměru 10:5 a mířili za vítězstvím. Výrazný náskok Astralis se však začal po dosažení 15. bodu rozplývat. Heroic zvládli získat 8 kol v řadě a z výsledku 7:15 tak rázem bylo 15:15. 

Heroic navíc získali další dvě kola v prodloužení a sérii vítězných bodů tak završili celkově 10 koly. Astralis kontrovali ale na zvrat už to nestačilo. Po výsledku 19:16 se šlo na decider mapu. 

Podobně vypadal také scénář mapy Vertigo, kde si Astralis dokázali vypracovat další match pointy, ani ty však nebyly využity a Heroic po dvojnásobném prodloužení získali do tabulky skupinové fáze vítězství.

Heroic vs. Astralis

Výsledek - 2:1
  • de_ancient 12:16 (7:8)
  • de_overpass 19:16 (5:10)
  • de_vertigo 22:19 (8:7)

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @ESLCS

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.